0164-215000 [email protected]

Mazda

Bent u in het gelukkige bezit van een Mazda?  Dan bent u bij Autobedrijf Eskes aan het juiste adres. Als Erkend Reparateur van Mazda zijn wij uw partner voor onderhoud en service aan uw Mazda.

Mazda onderhoud

Vóór iedere servicebeurt nemen wij de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de onderhoudsbeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.

Als Mazda Erkend Reparateur slaan wij al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister . Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en garandeert een hogere dagwaarde. Bovendien geeft het register een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistorie van uw auto.

Bij het plannen van de volgende onderhoudsbeurt houden onze dealers rekening met uw agenda. En ze laten u niet wachten. U krijgt zelfs een leenauto als deze beschikbaar is.

Optimaal verzekerd met de Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij een erkend Mazdareperateur en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het best bij ú past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf.

Overtuigd? Neem dan snel nu contact met ons op!

 

Contact

0164-215000

Locatie Halsteren

Steenspil 38
4661 TZ Halsteren
T. 0164-215000

Locatie Tholen

Ohmstraat 2
4691 RD Tholen
T. 0166-603682

Email

receptie@nullautobedrijf-eskes.nl

Locatie Halsteren

Maandag t/m vrijdag open van 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag open van 08:30 – 16:00 uur

’s avonds op afspraak.

 

Locatie Tholen

Maandag/m vrijdag
08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 08.30 – 16.00 uur

’s avonds op afspraak.

 

Visit Us On Facebook