mazda

MAZDA

Bent u in het gelukkige bezit van een Mazda?  Dan bent u bij Autobedrijf Eskes aan het juiste adres. Als Erkend Reparateur van Mazda zijn wij uw partner voor onderhoud en service aan uw Mazda.

Mazda onderhoud

Vóór iedere servicebeurt nemen wij de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de onderhoudsbeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.

Als Mazda Erkend Reparateur slaan wij al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister . Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en garandeert een hogere dagwaarde. Bovendien geeft het register een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistorie van uw auto.

Bij het plannen van de volgende onderhoudsbeurt houden onze dealers rekening met uw agenda. En ze laten u niet wachten. U krijgt zelfs een leenauto als deze beschikbaar is.

Mazda FL€X

Hebt u er wel eens aan gedacht elke twee of drie jaar een nieuwe auto te rijden? Dan is Mazda FL€X de ideale mogelijkheid om dit te realiseren! Deze lening en de bijbehorende afbetalingsregeling kunt u – binnen ruime grenzen – zelf inrichten. U stemt uw maandelijkse afbetaling af op de verwachte gebruiksduur en de geschatte restwaarde, waarbij ook de verwachte kilometerstand een rol speelt. Op basis daarvan legt u de duur van de overeenkomst van tevoren vast en betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Kijk voor meer informatie op www.mazda.nl

Optimaal verzekerd met de Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij een erkend Mazdareperateur en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het best bij ú past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf.

Overtuigd? Neem dan snel nu contact met ons op!

 

Contact

0164-215000

Locatie Halsteren

Steenspil 38
4661 TZ Halsteren
T. 0164-215000

Locatie Tholen

Ohmstraat 2
4691 RD Tholen
T. 0166-603682

Email

receptie@autobedrijf-eskes.nl

Locatie Halsteren

Maandag t/m Vrijdag open van 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag open van 08:30 – 17:00 uur
Vrijdagavond koopavond t/m 20:00 uur

Locatie Tholen

Maandag t/m Dinsdag open van 08:00 – 19:00 uur
Woensdag t/m Vrijdag van 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag open van 08:30 – 17:00 uur

Stuur een bericht

Visit Us On Facebook